UŞAK / MERKEZ - Atatürk Anadolu Lisesi

(0 276) 223 39 69
ÜNALAN MAH. ÖZLÜ SOK. NO17 / UŞAK MERKEZ
Vizyon
Kendini yenileyen, gelişen ve globalleşen dünyaya ayak uyduran, okuyan, araştıran, inceleyen, analiz ve sentezler yapabilen, ideal taşıyan gençlerin yetiştiği; bütün öğrencilerin akla, bilime ve mantığa dayalı eğitim ortamında soran ve sorgulayan, kendini hayatın güçlükleri ile mücadele edebilen, bir üst öğrenim kurumlarına kendini hazırlayan, dünü ve bugünü yarına bağlayan köprüleri kurabilen ülkede etkin ve nitelikli bir model okul olmaktır.
Misyon
Misyonumuz Biz tüm öğrencilerimizin öğrenmelerini sağlayarak, onların bilgili, becerili, kendine güvenen ve çağdaş Türkiye Cumhuriyeti’nin birer elemanı olarak yetişmelerine fırsat tanımak, çağın ihtiyaçlarına cevap verebilecek beceriler kazandırmak, dolayısıyla devletimize milletimize hizmet etmek için varız. Misyonumuz; Öğrencilerimize ve çevremize temiz, güvenli huzurlu bir ortamda kaliteli bir eğitim vermektir.
Başarılar
Okulumuzun başarısı periyodik olarak yükselmektedir. Okulumuzun ÖSS başarısına baktığımızda;2008 ÖSS´de %27, 2009 ÖSS´de %34, 2010 ÖSS´de ise %24´lük bir başarı yakalanmıştır. Müzik ve sportif alanda oldukça iyi durumdadır. Hemen hemen her yıl Spor Akademilerine öğrenci gönderdiği gibi, profesyonel sporcular da yetiştirmektedir.
Kütüphane Kitap Sayısı :2014
Öğretim Şekli :ÖRGÜN TAM GÜN
08:30 / 15:50
İNGİLİZCE - ALMANCA